Uitdaging

Tilburg University benaderde ons om een concept te ontwikkelen rondom hun ‘corporate social responsibility’ campagne. Het doel was om bewustwording te creëren bij zowel medewerkers (zowel docenten als ondersteunend personeel) als studenten – een erg brede doelgroep. Met de campagne wilde de universiteit beide groepen stimuleren om mee te denken en zelf met plannen te komen.

Vervolgens kwamen wij met het idee om geen kale en slechts informatieve video te maken, maar een film met een mooi verhaal die de informatie op een informelere en enthousiaste manier communiceert.

Om dit te verwezenlijken schreven we een korte mockumentary met in de hoofdrol een jonge hoofdleraar die in eerste instantie vooral bezig is om zijn directe omgeving te verbeteren, maar daarna zijn werkkamer uitstapt om de hele campus te vernieuwen. Een korte film met een knipoog, een fijn verhaal en bijzonder spel. Met in de hoofdrollen Matin Dadfar en Marjolein van Panhuys.

Lees meer

Opdrachtgever

Tilburg University

Dirty Paws Media is een hip mediabureau dat werkt met een groep jonge en ambitieuze vakmensen. Hun kracht is om makkelijk aansluiting te vinden bij de opdrachtgever en een creatieve en inspirerende doorvertaling te maken van een idee naar een allesomvattend eindproduct

 

Daan Klijsen, Project Leader International Office