Uitdaging

Voor Kabin waren de eigenaren op zoek naar een manier om hun visie over ecotoerisme, natuur en rust te vertalen naar beeld. Hierbij was het belangrijk dat we het unieke gevoel van hun vakantiewoningen goed neer wisten te zetten, iets waar de oprichters al jaren met veel passie aan werken.

Ze wilden de prachtige en rustgevende omgeving laten zien, het heerlijke eten en het gevoel van vrijheid laten zien – iets wat zij enorm koesteren. Om dit te realiseren hebben we een moodfilm gemaakt die op een verhalende manier deze dingen mooi communiceert. Met in de hoofdrollen Niclas W. Berqvist en Christina Luoma, twee geweldig getalenteerde Zweedse acteurs.
Lees meer

Opdrachtgever

Kabin

Dirty Paws heeft een fantastisch eindproduct afgeleverd, ruim boven onze eigen verwachtingen (en we zijn geen makkelijke klanten). Niet alleen het eindproduct, maar vooral ook de samenwerking vooraf en tijdens de opnames waren super. Ze hebben een heel open, eerlijke, spontane en toch ook professionele attitude en dat is nodig wanneer de deadline kort is en het budget niet al te groot.

 

Jeroen, eigenaar Kabin