Dirty Paws Media is een creatief filmproductiehuis en is opgericht in 2013. Binnen ons bureau combineren we onze jarenlange ervaring in creatie, concepting, cameravoering en post-productie tot een hechte samenwerking die regelmatig wordt uitgebreid met getalenteerde freelancers uit allerlei disciplines: van stemacteurs tot vfx-artiesten en van locatiescouts tot dierentrainers.

Als productiehuis vinden wij het belangrijk om zo veel mogelijk van de zorgen van onze opdrachtgevers en partners uit handen te nemen. Wij vervullen daarom niet alleen de rol van uitvoerende partij, maar zijn wij ook een adviserende partij. Samen kijken we naar de beste toepassing van film voor een veelvoud aan doelstellingen. Producties die niet aanvoelen als marketing, maar een oprecht en authentiek gevoel geven. Of dat nu voor een merk, een bureau of artiest is – persoonlijke aandacht en aandacht voor detail staat hoog in het vaandel bij ons.

Creatief en slim produceren is één van onze sterkste kanten. Dit zorgt er voor dat de organisatie achter een productie zo is ingericht dat er nergens onnodige kosten en uitgaven zitten, zonder dat we in hoeven te leveren op kwaliteit. Waarom? Omdat we geloven dat er weinig dingen zo leuk zijn als het positief verassen van onze opdrachtgevers, zowel in beeld als achter de schermen. Een mooie productie is immers niet alleen het eindresultaat, maar ook de samenwerking die daar toe leidt.

We hebben ervaring met het produceren van film op nagenoeg ieder continent, voor een veelvoud aan nationale én internationale merken. Naast mooie samenwerkingen voor bijzondere merken maken we ook veel eigen producties. Waarom? Gewoon, omdat we niks liever doen dan werken aan mooie projecten en graag onze ambities laten spreken. Benieuwd geworden naar ons werk, of naar wat we voor jullie kunnen betekenen? Neem dan een kijkje in ons portfolio of kom langs voor een kopje koffie.

itivitilogo

mediafonds_logo

Logo-Tilburg-University

logo-lev-rabobank

roc_tilburg

9735397_300x300

1280px-Royal_DSM.svg

Wie zijn wij?

Justus van den Elsen

Oprichter / Creative director
+31 6 2095 2828

mailicon

Johannes van Beeck

Oprichter / Director of photography
+31 6 4849 9397

mailicon

Pim van Gorp

Producer
+31 6 1864 0042

mailicon

Job van Etten

Content creator
+31 6 2887 5018

mailicon

Felicia de Blanken

Content creator
+31 6 2113 5522

mailicon

Jesper Stegers

Stagiair
+31 6 1457 6300

mailicon